سالادی خوشمزه و بی نظیر، مناسب کسانی است که به چیزی بیشتر از یک سالاد نیاز دارند. علاوه بر اینکه این سالاد با بعضی تغییرات کوچک می تواند یک غذای کامل باشد، ترکیب لوبیاسبز و بروکلی بخش عمده ای از آنچه را که برای بدن در طول روز نیاز است در خود دارد. این سالاد را به عنوان پیش غذا یا همراه انواع غذاهای گوشتی مانند استیک و شنیتسل سرو کنید، دراین صورت نیازی به دورچین ندارید.

مواد لازم برای ۶ نفر:

بروکلی: یک کیلوگرم، خردشده
لوبیاسبز: ۲۰۰ گرم
تخم کدو: ۶۰گرم، خرد کرده
ریحان ساطوری: ۲ قاشق غذاخوری
نعناع ساطوری: یک قاشق غذاخوری
آبلیمو: یک سوم پیمانه
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

روش تهیه:

۱ – یک قابلمه آب نمک را به جوش آورده و لوبیا و بروکلی را ۱۰ دقیقه در آن بجوشانید، سپس آن را آبکش کنید و آب سرد روی آن بریزید.

۲ – برای تهیه سس، تخم کدو، ریحان، نعناع، آبلیمو و روغن را در یک کاسه ریخته و مخلوط کرده، نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

۳ – سس را روی سالاد داده و حداقل نیم ساعت صبر کنید تا سالاد طعم بگیرد.

نکات:

۱ – در صورت تمایل ۵۰ گرم قارچ ورقه شده به آن اضافه کنید.

۲ – برای خوش رنگ تر شدن سالاد، می توانید تخم مرغ آبپز، گوجه فرنگی یا فلفل دلمه ای قرمز به سالاد اضافه کنید.

۳ –  در این دستور تخم کدو جایگزین تخم صنوبر شده است، چون تخم کدو در دسترس تر است و طعم خوشایندتری دارد.

۴ – به جای تخم کدو می توانید از هر نوع مغز مانند گردو استفاده کنید.

 

سالاد لوبیا و بروکلی

درباره دکتر نیره اسماعیل کابلی

دکتر نیره اسماعیل کابلی متخصص تغذیه و رژیم درمانی آماده خدمت رسانی به شما عزیزان برای داشتن اندامی خوب و مناسب می باشد. مدرس دانشگاه، متخصص تغذیه و رژیم درمانی و . . .

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.