«اطلاعیه مهم»

مرغ بخار پز را در زمان کمتر از ۱ ساعت آماده کنید.

مواد لازم

ران مرغ
۴ عدد

سس سویا
۴ قاشق سوپ‌خوری

آبلیمو
۲ قاشق سوپ‌خوری

پیازچه
به مقدار دلخواه

زنجفیل
به مقدار دلخواه

طرز تهیه

زنجفیل را رنده کنید. پیازچه را خرد کنید.
ران مرغ را درون یک کاسه کم عمق و مقاوم در برابر حرارت گذاشته، برش های زنجفیل و پیازچه را بر روی آن می‌ریزیم.
آبلیمو را با سس سویا مخلوط کرده و بر روی مرغ اضافه می‌کنیم. کاسه را بر روی سبد بخار پز (اگر بخارپز ندارید می‌توانید ظرفی نیمه از آب‌جوش که دهانه آن به اندازه کاسه باشد روی حرارت متوسط گذاشته و در ظرف را ببندید) گذاشته در حالت سرپوشیده برای ۱۵ دقیقه بخار پز می‌کنیم.
دوباره مرغ را به مخلوط سس سویا آغشته می‌کنیم و اجازه می‌دهیم ۱۰ دقیقه دیگر هم بخارپز شود.
غذا را با کدو سبزتازه و خام ورقه‌شده و فلفل‌دلمه‌ای نواری سرو کنید.

 

مرغ زنجبیلی بخار پز

درباره دکتر نیره اسماعیل کابلی

دکتر نیره اسماعیل کابلی متخصص تغذیه و رژیم درمانی آماده خدمت رسانی به شما عزیزان برای داشتن اندامی خوب و مناسب می باشد. مدرس دانشگاه، متخصص تغذیه و رژیم درمانی و . . .

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.