«اطلاعیه مهم»

ران مرغ: یک عدد

پیاز: یک عدد

فلفل دلمه : یک عدد کوچک

قارچ: ۵ عدد

زرشک: یک قاشق

گوجه: دو عدد

رب گوجه: یک قاشق غذاخوری

هویج: یک عدد درشت

نمک فلفل زعفران زردچوبه: به اندازه کافی

طرز تهیه:

تمام سبزیجات خرد کنید و به همراه مرغ و یک و نیم لیوان آب

و زردچوبه و فلفل و یک ق رب گوجه بذارید بپزه

البته با حرارتی مثل دم کنی برنج

و وقتی مرغ نیم پز شد بهش زرشک و نمک اضافه میکنید

و میذارید آب مرغ تمام بشه ده دقیقه قبل از خاموش کردن

بهش زعفران اضافه میکنید

این غذا فوق العاده خوشمزه است

 

خوراک مرغ

درباره دکتر نیره اسماعیل کابلی

دکتر نیره اسماعیل کابلی متخصص تغذیه و رژیم درمانی آماده خدمت رسانی به شما عزیزان برای داشتن اندامی خوب و مناسب می باشد. مدرس دانشگاه، متخصص تغذیه و رژیم درمانی و . . .

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.