«اطلاعیه مهم»

مواد لازم:

سیب زمینی بزرگ………………..۲ عدد

نمک …………………………………. به میزان لازم

ریحان تازه خرد شده …………..یک مشت

نمک ………………………………..۱/۲ قاشق چای خوری

روغن زیتون ……………………. ۱ قاشق غذاخوری

برای سس قارچ :

قارچ ورقه ورقه شده ………….. ۲۰۰ گرم

روغن زیتون …………………….. ۱ قاشق غذاخوری

مارچوبه ……………………………. ۶عدد

عصاره سبزیجات …………………۱۰۰ میلی لیتر

نمک و فلفل………………………… به میزان لازم

شیر سویا …………………………..۴ قاشق غذاخوری

رزماری تازه ……………………….۱ قاشق چای خوری

 

طرز تهیه

فر را از قبل با درجه ۴۰۰ فارنهایت گرم کنید.

سیب زمینی ها را بشویید ولی پوست آن را نکنید و وقتی هنوز خیس است کمی نمک بر روی آن بپاشید. به مدت یک ساعت در فر گذاشته تا ترد و پخته شود.

اکنون سس قارچ را درست میکنیم.

مارچوبه ها را خرد کرده، با یک قاشق روغن زیتون و قارچ و کمی نمک در ماهیتابه ریخته و به مدت ۵-۶ دقیقه بپزید تا قارچ و مارچوبه نرم شده و آب آن خشک شود.

عصاره سبزیجات را اضافه کرده و به پختن ادامه دهید تا عصاره کاهش یابد، سپس شیر سویا و رزماری را اضافه کنید. بچشید و در صورت نیاز نمک و فلفل بزنید.

وقتی سیب زمینی ها آماده شدند، اجازه دهید خنک شوند. سپس آن ها را با دقت نصف کرده و بیشتر سیب زمینی پخته درون آن را بیرون آورید. اما مراقب باشید که پوست سیب زمینی تنوریتان نشکند.

سیب زمینی پخته را به همراه نمک و ریحان در ظرفی ریخته و له کنید. این مواد را در پوست سیب زمینی ها که مانند کاسه است بریزید، کمی روغن زیتون روی آن بپاشید و به مدت ۵ دقیقه در فر بگذارید تا طلایی شود.

در این زمان سس قارچ و مارچوبه را دوباره کمی گرم کنید.

در هنگام سرو سس قارچ را روی سیب زمینی تنوری ریخته و نوش جان کنید

 

سیب زمینی تنوری با سس قارچ و مارچوبه

درباره دکتر نیره اسماعیل کابلی

دکتر نیره اسماعیل کابلی متخصص تغذیه و رژیم درمانی آماده خدمت رسانی به شما عزیزان برای داشتن اندامی خوب و مناسب می باشد. مدرس دانشگاه، متخصص تغذیه و رژیم درمانی و . . .

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.