«اطلاعیه مهم»

ماهی بخارپز

مواد لازم برای ۲نفر
۲عدد ماهی قزل‌آلای متوسط
یک لیوان ساقه کرفس خرد‌شده
یک لیوان برگ کرفس خردشده
یک عدد هویج متوسط
یک لیوان لوبیا سبز درسته
نصف لیوان ذرت پخته
نصف لیوان نخودفرنگی پخته
۲حبه سیر تازه رنده‌شده
نمک و فلفل به میزان لازم
۲قاشق غذاخوری زعفران دم‌کرده
آبلیمو یا آب نارنج به میزان لازم

طرز تهیه
ماهی‌ها را پس از پاک کردن و شستن، با نمک، پودر فلفل، زعفران دم‌کرده، سیر رنده‌شده و آبلیمو یا آب‌ نارنج از یک ساعت قبل از پخت، طعم‌دار کنید. سپس کف ظرف را به‌ترتیب با ساقه‌های کرفس، هویج و لوبیا سبز بپوشانید. ماهی‌ها را بچینید و روی آنها برگ کرفس بریزید. ظرف را روی حرارت بگذارید و بعد از گرم شدن، حرارت را کم کنید تا سبزی‌ها و ماهی آب بیندازند و کم‌کم بخارپز شوند. درنهایت، ماهی را با ذرت و نخودفرنگی پخته در کنار سبزی‌های بخارپز دیگر، سرو کنید. قبل از سرو ماهی می‌توانید کمی رب انار روی گوشت آن بکشید.

 

ماهی بخارپز

درباره دکتر نیره اسماعیل کابلی

دکتر نیره اسماعیل کابلی متخصص تغذیه و رژیم درمانی آماده خدمت رسانی به شما عزیزان برای داشتن اندامی خوب و مناسب می باشد. مدرس دانشگاه، متخصص تغذیه و رژیم درمانی و . . .

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.