مرغ بخار پز را در زمان کمتر از ۱ ساعت آماده کنید.
مواد لازم
ران مرغ
۴ عدد
سس سویا
۴ قاشق سوپخوری
آبلیمو
۲ قاشق سوپخوری
پیازچه
به مقدار دلخواه
زنجفیل
به مقدار دلخواه
طرز تهیه
زنجفیل را رنده کنید. پیازچه را خرد کنید.
ران مرغ را درون یک کاسه کم عمق و مقاوم در برابر حرارت گذاشته، برش های زنجفیل و پیازچه را بر روی آن میریزیم.
آبلیمو را با سس سویا مخلوط کرده و بر روی مرغ اضافه میکنیم. کاسه را بر روی سبد بخار پز (اگر بخارپز ندارید میتوانید ظرفی نیمه از آبجوش که دهانه آن به اندازه کاسه باشد روی حرارت متوسط گذاشته و در ظرف را ببندید) گذاشته در حالت سرپوشیده برای ۱۵ دقیقه بخار پز میکنیم.
دوباره مرغ را به مخلوط سس سویا آغشته میکنیم و اجازه میدهیم ۱۰ دقیقه دیگر هم بخارپز شود.
غذا را با کدو سبزتازه و خام ورقهشده و فلفلدلمهای نواری سرو کنید.