«اطلاعیه مهم»

نان ها اگر سبوس دار باشند هم بهتر ما را سیر می کنند و هم اینکه تا حدودی مانع جذب کلسترول می شوند. نان های سفید قند خون را سریع بالا می برند و زمینه ابتلا به بیماری دیابت را مهیا می کنند.

 

نان سفید استفاده نکنیم,نان سفید,مضرات نان سفید,قند خون,نان سفید و قندخون

درباره دکتر نیره اسماعیل کابلی

دکتر نیره اسماعیل کابلی متخصص تغذیه و رژیم درمانی آماده خدمت رسانی به شما عزیزان برای داشتن اندامی خوب و مناسب می باشد. مدرس دانشگاه، متخصص تغذیه و رژیم درمانی و . . .

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.