«اطلاعیه مهم»

نمک به خاطر بالا بردن فشارخون و افزایش احتمال ایجاد بیماری های مزمن باید تا حد ممکن محدود شود. می توانیم عادت کنیم که به خیار نمک نزنیم و غذای سفره را کم نمک بخوریم. استفاده از آبلیمو و چاشنی های مفید دیگر در این زمینه به ما کمک می کند.

کلینیک تغذیه دکتر کابلی

 

نمکدان ها را در ویترین بگذاریم

درباره دکتر نیره اسماعیل کابلی

دکتر نیره اسماعیل کابلی متخصص تغذیه و رژیم درمانی آماده خدمت رسانی به شما عزیزان برای داشتن اندامی خوب و مناسب می باشد. مدرس دانشگاه، متخصص تغذیه و رژیم درمانی و . . .

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.