تخم مرغ :۳عدد ۲۱۰کالری
عسل:۱۱۰گرم ۳۳۰ کالری
ارد:۱۰۰گرم ۳۶۰ کالری
بکینگ پودر:یک دوم قاشق چایخوری
وانیل:نوک ق چ
تخم مرغها را با دور تند همزن بمدت ۵ دقیقه زده تا حجم ان دو برابر شده و رنگش روشن شود.
عسل را به ارامی به تخم مرغها اضافه کرده و۳ دقیقه دیگر با دور تند مواد را هم زده.
ارد و بکینگ پودر را الک کرده و به ارامی به مواد قبل اضافه کرده (به حالت دورانی)
کف قالب ۲۰ یا ۲۲ سانتی را چرب کرده و مواد کیک را داخل قالب ریخته .
روی سطح ان بادام پرک ریخته .
در فر ۱۶۰ درجه طبقه وسط بمدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار داده.
کیک بسیا رلطیفی میشه حتما امتحان کنید .