مواد لازم:
ماهی : ۲۰۰ گرم
پیاز : یک عدد
آبلیمو : نصف لیوان
آب : یک لیوان
نمک فلفل و زعفران به میزان لازم
طرز پخت:
ماهی را به همراه آب آبلیمو نمک فلفل و زعفران دم کشیده بگذارید دو ساعت در یخچال بماند.
بعد از دو ساعت پیاز را حلقه حلقه کرده کف ماهیتابه بریزید و ماهی هارو روی پیاز ها گذاشته و بعد از اینکه به جوش آمد شعله را کم کرده بگذارید آب آن کاملا بخار شود . زمانی که هنوز به اندازه دو قاشق آب در تابه باقی مانده است ماهی را پشت رو میکنیم
و میگذاریم کامل پیازها سرخ شود و حالا ماهی خوشمزه و پیاز خوشمزه تر آماده است .
این غذا در تابه دوطرفه رژیمی بهتر تهیه می شود.