طرز آماده کردن :
ابتدا بالهای ماهی را به وسیله قیچی آشیزی جدا کرده و از قسمت دم ماهی پولک ها را می کنیم و با آب تمیز می شوییم ، شکم ماهی را با کادر برش می زنیم و داخل آن را از خونابه ها تمیز می کنیم و برای از بین بردن بوی زخم ماهی ، ٢ تا ٣ قاشق غذاخوری آب لیمو داخل شکم ماهی ریخته و مالش می دهیم ، سس سویا برای خوش طعم شدن آن ، داخل شکم
ماهی می ریزیم ، سپس به وسیله نمک و فلفل درون و برون شکم ماهی را خوش مزه می کنیم .
طرز پر کردن شکم ماهی :
شوید ، گردو ، زرشک و فیسی را داخل شکم ماهی قرار می دهیم و با استفاده از سوزن آشپزی و نخ پنبه ای شکم ماهی را می دوزیم و به مدت یک ساعت با درجه حرارت ١٨٠ْ درون فر قرار می دهیم .

 

ماهی شکم پر

درباره دکتر نیره اسماعیل کابلی

دکتر نیره اسماعیل کابلی متخصص تغذیه و رژیم درمانی آماده خدمت رسانی به شما عزیزان برای داشتن اندامی خوب و مناسب می باشد. مدرس دانشگاه، متخصص تغذیه و رژیم درمانی و . . .

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.