«اطلاعیه مهم»

مواد لازم برای ۴ نفر:

سینه کامل مرغ: ۲عدد، بی استخوان
روغن: یک سوم پیمانه
پاپریکای هندی: یک قاشق غذاخوری
پودر سیر: یک  قاشق چای خوری
آویشن: ۲ قاشق چای خوری
نمک: ۲ قاشق چای خوری
آبلیمو: ۴ قاشق غذاخوری (اختیاری)

روش تهیه:

سینه مرغ بافت نرمی دارد. به همین دلیل با استیک کوب له می شود. قرار دادن سینه مرغ در کیسه فریزر و کوبیدن آن با یک وسیله سنگین، اما مسطح است. تکه های مرغ را در وسط کیسه قرار داده و نه چندان محکم ضربه بزنید تا ضخامت مرغ کمتر شود.

با یک چاقوی نوک تیز روی هر تکه ۶-۷ سوراخ عمقی ایجاد کنید. این کار هم پختن را راحت می کند و هم تمام بافت مرغ طعم می گیرد. بهتر است بیشتر این برش ها، در قسمت ضخیم تر مرغ باشد. اگر مقدار سوراخ ها خیلی شود، مرغ خیلی خشک و سفت می شود.

روغن و ادویه جات را با هم مخلوط کنید. تکه های مرغ را یکی یکی داخل مایه بغلتانید باید ظرفی انتخاب کنید که تمام مرغ ها به طور کامل در مایه باشند. ادویه را در روغن خوب هم بزنید تا گلوله نشود. آن بخش از ادویه را هم که ته نشین می شود بین تکه های مرغ به طور مساوی تقسیم کنید.

از آنجایی که تکه های مرغ ضخیم هستند،لازم است هر طرف آن حداقل ۵ دقیقه گریل شود.در طول پخت، استیک ها را یک بار بیشتر پشت و رو نکنید،چون فرآیند پخت، به خوبی انجام نمی شود.استیک ها را قبل از سرو چند دقیقه صبر کنید تا آب داخل گوشت مجددا به بافتش برگردد.

 

پخت غذای رژیمی

درباره دکتر نیره اسماعیل کابلی

دکتر نیره اسماعیل کابلی متخصص تغذیه و رژیم درمانی آماده خدمت رسانی به شما عزیزان برای داشتن اندامی خوب و مناسب می باشد. مدرس دانشگاه، متخصص تغذیه و رژیم درمانی و . . .

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.