ران مرغ: یک عدد
پیاز: یک عدد
فلفل دلمه : یک عدد کوچک
قارچ: ۵ عدد
زرشک: یک قاشق
گوجه: دو عدد
رب گوجه: یک قاشق غذاخوری
هویج: یک عدد درشت
نمک فلفل زعفران زردچوبه: به اندازه کافی
طرز تهیه:
تمام سبزیجات خرد کنید و به همراه مرغ و یک و نیم لیوان آب
و زردچوبه و فلفل و یک ق رب گوجه بذارید بپزه
البته با حرارتی مثل دم کنی برنج
و وقتی مرغ نیم پز شد بهش زرشک و نمک اضافه میکنید
و میذارید آب مرغ تمام بشه ده دقیقه قبل از خاموش کردن
بهش زعفران اضافه میکنید
این غذا فوق العاده خوشمزه است