مکزیکی ها در تهیه و سرو انواع سالاد و سالسا یا سس تبحر خاصی دارند. سالادهای مکزیکی معمولا پرمواد، رنگارنگ، سرشار از ادویه و کمی تند است. یکی از دغدغه های کسانی که برای کاهش وزن در رژیم هستند، رفع نیازهای بدن و مهم تر از آن سیر شدن است. این سالاد به دلیل استفاده از حبوبات و ذرت، سیرکننده، مقوی و از آن مهم تر خوشمزه است. برای تهیه این سالاد فقط به ۱۵ دقیقه وقت، یک شکم گرسنه و کمی خلاقیت نیاز است و بس.
مواد لازم برای ۴ نفر:
کنسرو ذرت: یک قوطی آبکش
لوبیاقرمز: ۳۰۰ گرم، پخته
لوبیاسبز: ۹۰گرم، خردکرده، آبپز
فلفل دلمه ای قرمز: یک عدد، نگینی
فلفل دلمه ای سبز: یک عدد، نگینی
گوجه فرنگی متوسط: ۳ عدد، ساطوری
خیار: ۲ عدد، ساطوری
پیاز قرمز کوچک: یک عدد، ساطوری
فلفل سبز تند: ۳ عدد ساطوری
سیر: ۲ حبه، ساطوری
گشنیز ساطوری: ۳ قاشق غذاخوری
زیره سبز: ۲ قاشق چای خوری
سرکه بالزامیک: یک سوم پیمانه
روغن زیتون: یک چهارم پیمانه
روش تهیه:
۱ – ذرت، لوبیای آبکش شده، لوبیاسبز، فلفل های دلمه ای، گوجه فرنگی و خیار را در یک کاسه ریخته و مخلوط کنید.
۲ – برای تهیه سس، پیاز، فلفل تند، سیر، گشنیز، زیره، سرکه و روغن را در یک کاسه مخلوط کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
۳ – سس را روی سالاد داده و حداقل یک ساعت صبر کنید تا سالاد طعم بگیرد.
نکته:
۱ – اگر مایلید این سالاد را به عنوان
غذای اصلی سرو کنید، می توانید نان پیتا یا تورتیا را در فر یا روی گریل برشته کرده و سالاد را با آن سرو کنید.
۲ – به جای سرکه بالزامیک از سرکه سفید یا قرمز استفاده کنید.
۳ – می توانید فلفل سبز تند را حذف کرده یا به جای آن یک قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز یا سیاه در سس بریزید.
ممنون از آموزش هایی که قرار می دهید
ممنون عالی بود
ممنون از مطالب خوبتون.
ممنون از وبلاگ خوبتون