«اطلاعیه مهم»

صفحه اصلی

قندهایمان را ریز کنیم

حبه های قند امروزی که به صورت آماده و قالبی خریداری می کنیم، قابلیت آن را دارند که به چهار حبه کوچک تر تقسیم شوند تا تعداد قندی که در طول روز می خوریم کاهش یابد. بعضی ها در طول روز ناخودآگاه ۱۰ فنجان چای می خورند و بی توجه به آن، تعداد قند دریافتی […]

سیر و پیاز

گرچه سیر و پیاز ممکن است به ظاهر بد بو باشند، اما اتفاقاً خاصیت آنها به خاطر همان ترکیبات گوگردی است که بوی ناخوشایندی دارند. مزمزه کردن کمی چای خشک، یا جویدن چند برگ جعفری می تواند از بوی بد دهان ناشی از خوردن سیر و پیاز جلوگیری کند.  

نان سفید استفاده نکنیم,نان سفید,مضرات نان سفید,قند خون,نان سفید و قندخون

نان ها اگر سبوس دار باشند هم بهتر ما را سیر می کنند و هم اینکه تا حدودی مانع جذب کلسترول می شوند. نان های سفید قند خون را سریع بالا می برند و زمینه ابتلا به بیماری دیابت را مهیا می کنند.  

نمکدان ها را در ویترین بگذاریم

نمک به خاطر بالا بردن فشارخون و افزایش احتمال ایجاد بیماری های مزمن باید تا حد ممکن محدود شود. می توانیم عادت کنیم که به خیار نمک نزنیم و غذای سفره را کم نمک بخوریم. استفاده از آبلیمو و چاشنی های مفید دیگر در این زمینه به ما کمک می کند. کلینیک تغذیه دکتر کابلی […]

مراقب تبلیغات کذب قرصهای ماهواره ای باشید

این روزها بیشترین معضل بسیاری از افراد مسئله چاقی است‌، بعضی از افراد ترجیح می‌دهند به جای تلاش برای بهتر زندگی‌کردن و از راه‌های منطقی به نتیجه رسیدن ره صد ساله را یک شبه طی کنند و هستند کسانی که از این افراد به راحتی سوءاستفاده می‌کنند اما برای سود بیشتر آن‌ها اجازه ندهید تا […]

خوردنی های خارق العاده برای مبارزه با خستگی

موز موز حاوی مقدار زیادی  پتاسیم است، که بدن برای  تبدیل قند به انرژی لازم دارد. همچنین، موز غنی  از مواد مغذی  بسیار مهم مانند ویتامین B، ویتامین C، اسیدهای چرب امگا ۳، اسیدهای چرب امگا ۶، فیبر و کربوهیدرات ها است، که به از بین بردن خستگی کمک کرده، کم آبی بدن و نشانه […]