«اطلاعیه مهم»

برای داشتن پوستی درخشان و شاداب چه بخوریم؟

ممکن است همیشه به دنبال رازهای زیبایی پوست و جوانتر شدن آن باشید، اما صبر کنید! شما برای داشتن پوست سالم، درخشان، شاداب و جوان فقط کافیست در آشپزخانه خود به دنبال راز آن باشید.

برای داشتن پوستی درخشان و شاداب چه بخوریم؟

Anthony Youn جراح پلاستیک در میشیگان، می گوید: اگر به دنبال درخشش و زیبایی پوست خود هستید، کافیست بدانید که غذاهایی که مصرف می کنید می توانند به اندازه کرم و لوسیون هایی که مصرف می کنید، موثر باشند. وی در ادامه می گوید: مصرف برخی از مواد غذایی خاص می تواند به شما کمک کند تا بیش از سایر افراد، سلامت و زیبایی پوست خود را حفظ کنید.

مواد غذایی که حاوی آنتی اکسیدان هستند برای جوان ماندن پوست بدن بسیار مهم هستند. سایر محافظ های طبیعی پوست شامل ویتامین A، پنی فنول و لیکوپن هستند که خوشبختانه به راحتی می توان آنها را به رژیم غذایی روزانه خود اضافه کرد. برای اطلاع از مواد غذایی که باعث شادابی و طراوت پوست شما می شوند در ادامه مقاله با ما همراه باشید.

چای سبز

برای داشتن پوستی درخشان و شاداب چه بخوریم؟

طبق گفته متخصص تغذیه، پلی فنول هایی که در چای سبز یافت می شود، یکی از قوی ترین آنتی اکسیدان ها است. برای بالا بردن میزان دریافت پنی فنول، قهوه یا چای سیاه صبحانه خود را با چای سبز، جایگزین کنید.

عسل مانوکا

برای داشتن پوستی درخشان و شاداب چه بخوریم؟

تمام انواع عسل دارای مزایای موثر برای سلامت پوست هستند. اما عسل مانوکا، بهترین نوع عسل برای سلامت بدن و پوست محسوب می شود. مونا گهرار، مدرس دانشکده پزشکی بیل در نیوهیون، می گوید: ” آنتی اکسیدان های موجود در عسل مانوکا به خوبی به رادیکال های آزاد متصل و آن ها را از بین می برند. ” و این موضوع بسیار مهم است. شما عسل مانوکا را می توانید از بازارهای فروش مواد غذای طبیعی و ارگانیک پیدا کنید. برای بهره مند شدن از مزایای عسل مانوکا، می توانید مقداری از آن را در چای سبز خود بریزید یا به همراه ماست میل کنید.

خیار

برای داشتن پوستی درخشان و شاداب چه بخوریم؟

۹۶ درصد از ساختار خیار، از آب تشکیل شده است، یعنی بالاترین مقدار آب در بین تمام سبزیجات و میوه ها! پس خیار می تواند بهترین آبرسان برای پوست شما باشد. خیار به حفظ رطوبت پوست کمک کرده و آن را سالم و هیدراته نگه می دارد. شما می توانید خیار را به وعده های غذایی خود و یا به سالاد و ساندویچ خود اضافه کنید.

گوجه فرنگی

برای داشتن پوستی درخشان و شاداب چه بخوریم؟

گوجه فرنگی مملو از ماده ای به نام لیکوپن است که مانند یک محافظ داخلی برای محافظت از پوست در برابر آفتاب سوختگی و اثرات پیری که با قرار گرفتن در معرض خورشید فعال می شوند، عمل می کند. از گوجه فرنگی ها همیشه به عنوان یک ضد آفتاب طبیعی یاد می شود. شما می توانید گوجه فرنگی را به صورت رب و یا سس مصرف کنید. همچنین می توانید به همراه روغن زیتون یک سالاد بسیار سالم و در عین حال بسیار لذیذ داشته باشید.

سالمون

برای داشتن پوستی درخشان و شاداب چه بخوریم؟

چربی های اشباع نشده ای در ماهی سالمون یافت می شود که به آن اسیدهای چرب امگا ۳ می گویند که سبب کاهش التهاب شده و باعث می شوند پوست شما روشن تر و شاداب تر به نظر برسد. سالمون همچنین خطر بیماری های پوستی مرتبط به التهاب مانند بیماری روزاسه و اگزما را کاهش می دهد که به ترتیب منجر به قرمزی و خارش پوست می شوند. مصرف دو وعده ماهی در هفته برای بزرگسالان نیاز است اما اگر شما گیاهخوار هستید، می توانید گردو را که مملو از امگا ۳ است، جایگزین ماهی کنید.

توت ها

برای داشتن پوستی درخشان و شاداب چه بخوریم؟

زغال اخته، توت فرنگی، تمشک و بلوبری مملو از آنتی اکسیدان، پلی فنول و فلاونوئیدها هستند که باعث خنثی شدن رادیکال های آزاد شده و کاهش سرعت روند پیری پوست می شود.

آب

برای داشتن پوستی درخشان و شاداب چه بخوریم؟

خوردن مقدار زیادی از H2O پوست شما را هیدراته نگه می دارد و باعث نرم و لطیف تر شدن پوست می شود. اگر به اندازه کافی آب نمی نوشید و یا میل به خوردن آب ندارید می توانید با مزه دار کردن آن، مصرف نوشیدن آب خود را افزایش دهید. شما می توانید با اضافه کردن انواع میوه ها مانند زغال اخته، خیار، توت فرنگی و سبزیجات تازه مانند ریحان و لیموترش، آب نوشیدنی خود را مزه دار کنید و بتوانید آب بیشتری در طول روز بنوشید.

میزان آب دریافتی شما به طور روزانه به جنس، وزن بدن، سطح فعالیت، درجه حرارت بدن و شرایط سلامتی شما بستگی دارد. جهت اطلاع از میزان دقیق مصرف آب می توانید با متخصص تغذیه و رژیم درمانی، خانم دکتر کابلی مشورت کنید.

و در آخر یک مورد برای اجتناب: شکر

برای داشتن پوستی درخشان و شاداب چه بخوریم؟

مصرف شکر تصفیه شده که در نوشابه، آب نبات، بستنی ها و نوشیدنی های صنعتی یافت می شود می تواند منجر به فرآیند گلیساسیون شود، که در آن مولکول های قند به الیاف کلاژن در پوست شما متصل شده و سبب سفت شدن و تغییر شکل آن ها می شود. این عمل می تواند به پوست شما آسیب برساند و منجر به پیری زودرس آن شود. برای اینکه پوست خود را جوان نگهدارید مصرف شکر و قند فرآوری شده را کنار بگذارید و نوع طبیعی آن که در خرما، عسل و میوه ها یافت می شود را مصرف کنید.

Source: everydayhealth

رژیم آنلاین دکتر کابلی

جهت دریافت رژیم آنلاین کلیک کنید

برخی از خدمات دکتر نیره اسماعیل کابلی متخصص تغذیه :

دریافت رژیم لاغری آنلاین

دریافت رژیم چاقی آنلاین

لاغری بعد از زایمان

درباره دکتر نیره اسماعیل کابلی

دکتر نیره اسماعیل کابلی متخصص تغذیه و رژیم درمانی آماده خدمت رسانی به شما عزیزان برای داشتن اندامی خوب و مناسب می باشد. مدرس دانشگاه، متخصص تغذیه و رژیم درمانی و . . .

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.