برای اینکه بیشتر از خواص لاغری سیر بهرهمند بشوید آن را بکوبید تا آلیسین بیشتری آزاد کند. سیر له شده را به سالادها، سوپ، آش، سس و همچنین برای خوش طعم کردن غذاهای دیگر مانند ماهی و غیره استفاده کنید. برای طعم دادن به گوشت، خورش و غذاهای دیگر هم میتوانید از سیر استفاده کنید. این مادهی غذایی مفید به سس پاستاها نیز طعم خوبی میدهد.
اگر از بوی سیر خیلی بدتان میآید میتوانید از مکملهایی که حاوی سیر هستند استفاده کنید. با این قرصها و کپسولها مشکل بوی دهان از بین میرود. با این حال بیشتر متخصصان معتقدند که خاصیت اصلی سیر مدیون همان بوی بد آن است و این گونه مکملهای بدون بو تمام خواص سیر را دارا نمیباشند.
توجه داشته باشید که امکان دارد مصرف همزمان مکملهای این مادهی غذایی با داروهای خودتان مشکل ساز شود برای همین قبل از مصرف هر نوع مکملی اول با پزشک مشورت کنید.