اکثر دستورات تهیه غذا در صورتی که میزان کره یا روغن آنها نصف یا ثلث شود باز هم مزه خوبی خواهند داشت.
برای طبخ انواع کوکو و کتلت، به جای ۱ زرده تخم مرغ ۲ عدد سفیده تخممرغ را جایگزین کنید.
از شیر کم چرب (۱.۵%) به جای پر چرب استفاده کنید.
برای نرم شدن گوشت ها، به جای اینکه از روغن استفاده کنید از یک ماده اسیدی مثل آبلیمو و سرکه بهره ببرید.
از جایگرین های با چربی کمتر استفاده کنید مثلا ماست با چربی کمتر می تواند جایگزین سسها شود. از شیرهای کم چرب به جای خامه در دستورهای پخت استفاده کنید.