آجیل شامل چندین مواد مغذی است که شکستن و هضم آن برای بدن سخت است.
در حدود ۱۰ – ۱۵٪ از کالری آجیل ها جذب نمی شود و شواهدی وجود دارد که خوردن آجیل می تواند سوخت و ساز بدن را کمی افزایش دهد.
خاصیت مبارزه با گرسنگی آجیل در رژیم های غذایی کاهش وزن موثر است.
در یک مطالعه، یک رژیم غذایی کم کالری با ۳ اونس (۸۴ گرم ) بادام سبب افزایش ۶۲٪ در مقایسه با یک رژیم غذایی غنی شده با کربوهیدرات های پیچیده کاهش وزن را نشان داد.
مطالعه دیگری در ۱۰۰ زن مبتلا به اضافه وزن نشان داد که کسانی که بادام مصرف کردند در مقایسه با کسانیکه مصرف نکردند. بهبودی در سایز دور کمر و سایر نشانگرهای سلامت داشتند.