«اطلاعیه مهم»

هلو حاوی گروهی از ترکیبات فنلی است که دارای ویژگی ضدالتهابی و ضد چاقی است و با یکدیگر تأثیر مکمل دارند و از طریق چند استراتژی با سلول کار می‌کند و در نهایت در کاستن از میزان چاقی و سوختن آن‌ها کمک می‌کنند که از جمله این ترکیبات فنلی “clorogenic acids” و”quercetin” و”catechines” است.
محققان به‌طور مفصل مکانیزم کاری هلو را بررسی کردند و گفتند که این ترکیبات با یکدیگر به‌طور مکمل کار کرده و تأثیر ضدچاقی خود را در بسیاری از سلول‌های بدن انسان برجای می‌گذارد که در نهایت باعث از دست دادن چربی می‌شود. این مواد همچنین می‌توانند زیان‌های کلسترول بد بر رگ‌ها را کاهش دهد که این امر به نوبه خود خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را نیز کم می‌کند.

 

هلو و لاغری

درباره دکتر نیره اسماعیل کابلی

دکتر نیره اسماعیل کابلی متخصص تغذیه و رژیم درمانی آماده خدمت رسانی به شما عزیزان برای داشتن اندامی خوب و مناسب می باشد. مدرس دانشگاه، متخصص تغذیه و رژیم درمانی و . . .

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.