فواید نوشیدن چای سبز

احتمالا شما در مورد مزایا و فواید نوشیدن چای بسیار شنیده اید. به خصوص از فواید چای سبز که بسیاری از پزشکان و متخصصان تغذیه، آن را یک نوشیدنی ” ضد پیری ” می دانند.

فواید نوشیدن چای سبز

بر اساس گزارشی که در مجله تغذیه کالج آمریکا منتشر شده است، در جهان پس از آب، چای سبز بهترین نوشیدنی است. اما چای سبز چه مزیتی برای سلامتی بدن دارد؟ با توجه به ده ها مطالعه و تحقیقات انجام شده، نوشیدن منظم چای سبز ممکن است خطر ابتلا به بیماری های قلبی و آلزایمر را کاهش دهد. همچنین می تواند به تراکم استخوان و پیشگیری از بیماری های چشم کمک کند، جلوگیری از سکته مغزی و افزایش طول عمر نیز از دیگر فواید نوشیدن چای سبز محسوب می شود.

چای سبز چیست؟

چای سبز شامل برگ هایی است که تخمیر نمی شوند بنابراین حاوی بالاترین سطح آنتی اکسیدان است. برای مثال آنتی اکسیدان های فلاونوئیدها حدود ۳۰ درصد وزن برگ خشک چای سبز را تشکیل می دهد.


⇐ دکتر نیره اسماعیل کابلی، مدرس دانشگاه، عضو انجمن تغذیه ایران، عضو انجمن غذا و تغذیه، حامی سلامت، به عنوان بهترین متخصص تغذیه در تهران، با دانش و تخصص خود آماده خدمت رسانی و ارائه انواع رژیم های درمانی و غذایی، رژیم لاغری، رژیم چاقی،به صورت حضوری و دریافت رژیم آنلاین، رژیم لاغری آنلاین، برای شما عزیزان می باشد.


خواص چای سبز

زمانی که چای سبز می نوشیم چه چیزی سبب سلامتی و طول عمر ما می شود؟ ترکیبی از مطالعات اپیدمیولوژیک و جمعیت نشان می دهد که نوشیدن چای سبز ممکن است سبب موارد زیر شود:

  • کاهش آترواسکلروز و خطرات بیماری های قلبی
  • فشار خون پایین
  • کاهش سطح کلسترول
  • کاهش التهاب در موارد آرتریت
  • بهبود تراکم استخوان
  • تقویت و بهبود حافظه
  • جلوگیری از سرطان

علاوه بر این فواید، مزایای دیگری مرتبط با نوشیدن چای سبز وجود دارد:

کمک به سلامت قلب

شواهد زیادی از آزمایشات کنترل شده نشان می دهد که مصرف آنتی اکسیدان های فلاوان ۳ و آنتوسیانیدین موجود در چای سبز برای سلامت متابولیسم بدن و قلب و عروق مفید است.

پیشگیری از آلزایمر یا از دست دادن حافظه

در سال ۲۰۰۴، دانشمندان دانشگاه نیکوسال اثرات چای سبز و سیاه را بر روی بیماری آلزایمر مطالعه کردند. مطالعات آزمایشگاهی نشان داد که هر دو چای مانع از شکست استیل کولین می شود. استیل کولین انتقال دهنده عصبی است که به شدت با سلامت حافظه مرتبط است. همچنین چای سبز و سیاه آنزیم های معروف بنام BuChE و بتا-اسید را مهار می کند. این آنزیم ها در رسوبات پروتئینی موجود در مغز بیماران آلزایمری یافت می شود.

محافظت از سلول های مغز در برابر رادیکال آزاد

در سال ۲۰۰۷، محققان موسسه Salk دریافتند که فلاونوئید موجود در مواد غذایی مانند زغال اخته، کاکائو، انگور و چای، توانایی حافظه را بهبود می بخشد. همچنین رشد رگ های خونی در مغز را افزایش می دهد.

  • ( به زودی این مطلب تکمیل خواهد شد، با ما همراه باشید. )

رژیم آنلاین دکتر کابلی

جهت دریافت رژیم آنلاین کلیک کنید

 

برخی از خدمات دکتر نیره اسماعیل کابلی دکتر تغذیه خوب در غرب تهران :

رژیم لاغری

رژیم چاقی

دریافت رژیم لاغری

دریافت رژیم چاقی

رژیم لاغری آنلاین

دریافت رژیم آنلاین

دستگاه لاغری موضعی

لاغری بعد از زایمان

تغذیه سالم

 

درباره دکتر نیره اسماعیل کابلی

دکتر نیره اسماعیل کابلی متخصص تغذیه و رژیم درمانی آماده خدمت رسانی به شما عزیزان برای داشتن اندامی خوب و مناسب می باشد. مدرس دانشگاه، متخصص تغذیه و رژیم درمانی و . . .

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.